inrichten, praktisch en thuiswerkgeschikt

Love of beauty is taste,

the creation of beauty is art

Ralph Waldo Emerson

Deze tijd nodigt ons uit om veel thuis te zijn, alleen of samen met alle gezinsleden, die thuis werken en huiswerk maken. Wel heerlijk als dat huis dan een fijne en beetje overzichtelijke plek is. Laten we de chaos en het rumoer buiten……….

Als interieurarchitect heb ik natuurlijk een eigen stijl als het voor mezelf is en zelfs dat wisselt nog. In een roerige periode had ik veel behoefte aan rust, weinig prikkels en weinig kleur en dat was zichtbaar in mijn huis. Of toen mijn meiden kleiner waren en er overal speelgoed lag, was de basis rustig, witte muren, wit houtwerk, wit sanitair, een witte keuken omdat dat toch een tijdje mee mag. En omdat je dan vervolgens lekker kunt freaken met accessoires en kleur in dingen die wat makkelijker kunnen wisselen.

Nu wil ik graag een muur groen schilderen, rust en aarding en daar op doorborduren in de rest van het interieur. Heerlijk om te kijken naar mooie huizenprogramma’s, maar de teksten doen bijna altijd af aan de beelden, dat merk ik nu ook weer. Ik moet er niet over praten, ik mag het zichtbaar maken en de lust opwekken. Ik kijk graag met je mee. Om je huis op te knappen, kleur op de muur, andere gordijnen of toch die andere keuken? Of heb je behoefte aan overzicht en rust, kasten op orde en iedereen een plekje om te werken, studeren en spelen.

Stuur me een pb of een Appje naar 06 12 63 91 60 en we kijken hoe ik je kan helpen.